Tigi met product

haarverzorging

TIGI is een van de meest creatieve en trendy haarverzorgingsmerken in de branche en vertaalt mode trends tot een image statement. TIGI levert de producten om dat statement te behouden en te kunnen blijven maken. Door haar professionele visie en uitzonderlijke expertise bieden ze altijd het beste op het gebied van haarverzorging.

 

 

 

 

Lees meer

TIGI is een snel innoverend merk en speelt in op de nieuwste modetrends, waardoor u qua haarverzorging altijd meeloopt met de mode. De productverpakkingen van TIGI zijn met speciale zorg gemaakt en zijn erg trendy en kleurrijk, waardoor uw badkamer meteen flink wordt opgefleurd.

BNH-Beauty heeft een groot assortiment van TIGI met de productlijnen Bed Head, Candy Fixations, B For Men, Catwalk en  S-Factor, hebben we alle producten beschikbaar die u nodig heeft om uw haar te verzorgen en trendy te stylen. Of jouw persoonlijke wens is een “Rockstar” te zijn, een “Glamour Queen” of die stijlvolle persoonlijkheid, TIGI heeft dé producten voor jouw persoonlijkheid en lifestyle. Wat TIGI extra bijzonder maakt is een speciale lijn voor mannen met top verzorging en styling. Hiernaast beschikken alle lijnen van TIGI over een shampoo, conditioner, verzorgingsproducten, styling producten en finishing producten. Zo gaat u altijd verzorgd de deur uit!

 

 

Productlijnen van TIGI

 

 

Tigi Shampoo
Tigi
Tigi shampoo
Tigi Shampoo
Tigi Shampoo