Phyris | Huidverzorging

Huidverzorging

Wie de huid regelmatig op de juiste manier laat onderhouden en tevens zelf thuis goed verzorgt, ziet er jeugdiger en gezonder uit. Bovendien geeft dit beduidend meer zelfvertrouwen. PHYRIS weet als geen ander hoe dit te realiseren en geeft met haar producten daadwerkelijk íedere huid een nieuwe kans!

Lees meer

Phyris premium spa cosmetics is op een 3-fasen huidverzorgingsconcept, een vooruitstrevende methode die ontwikkeld is in nauwe samenwerking met vooraanstaande dermatologen en wetenschappers van de hele wereld.Het goed doordachte concept van Phyris is superieur ten opzichte van de conventionele verzorgingsmethoden. Want Phyris biedt voor elke cosmetische behoefte exact de juiste producten voor reiniging, activering en verzorging.

Deze exclusieve producten zijn onderverdeeld in 12 huidverzorgings- lijnen: Day Care, Dermal Control, Eye Zone, Hydro Active, Luxesse, New Generation, Phyto Vital, Perfect Age, Profine, Sensitive, Spa Selection en Winter Wonderland.

Phyris producten
In de huidverzorgende producten van Phyris zijn vochtherstellende factoren, plantenextracten, vitaminen en plantaardige oliën volgens de laatste high-tech methodes zo geperfectioneerd, dat ze uw huid optimaal verzorgen.

Phyris is ontwikkeld door dermatologen en wetenschappers en biedt een geavanceerd drie-fasen verzorgingsconcept. Dankzij een effectieve reiniging (fase 1) en de Somi’s (fase 2) worden de opnamecapaciteit, het weerstandsvermogen en de celstofwisseling van de huid geactiveerd, zodat de werkzame bestanddelen van de verzorgende producten (fase 3) beter in de huid dringen en nog beter worden verdragen. De werking is zichtbaar beter en houdt ook langer aan. Phyris heeft producten voor ieder huidtype, aangevuld met preparaten voor de extreem gevoelige huid, de vette huid, acne, een verwaarloosde huid, een lifting-product voor de rijpere huid en speciale preparaten voor huidproblemen.

Phyris
Phyris Peelings & Maskers
Phyris
Phyris
Phyris
Phyris