Phyris Premium Spa Cosmetics

PHYRIS Premium Spa Cosmetic

Geen enkel persoon is van top tot teen hetzelfde – het is geweldig dat mensen zo verschillend zijn. Ook de persoonlijke voorkeuren en eisen met betrekking tot de perfecte huidverzorging zijn verschillend van persoon tot persoon. Dit is precies het punt waar PHYRIS goed in is!
PHYRIS reageert op uw wensen, uw huid en uw voorkeuren en biedt de perfecte verzorging voor alle omstandigheden in het leven. PHYRIS heeft de hoogste en effectiefste huid tolerantie.

 

3-fasen Concept

Het uitgewerkte 3-fase Concept van PHYRIS springt uit boven alle conventionele verzorgingsmethoden. Dit concept biedt de beste huidverzorgingsresultaten voor elke individuele huidtype en geeft versterking en regenereren, hydraterend en verfrissend, oplossen van huidproblemen en een kalmerend effect. De unieke Fase 2, met speciale activerende SOMI producten spelen een zeer belangrijke rol.

 

Premium Quality

Succesvolle wetenschappers, vooraanstaande dermatologen en ervaren huidverzorging ontwikkelaars hebben een nieuwe standaard door nauw samen te werken. De high-tech productie van de exclusieve formule is gemaakt volgens dezelfde strenge regels als voor farmaceutische producten. Natuurlijke bestanddelen hebben de voorkeur. PHYRIS is een klasse apart met de hoogste premium kwaliteit – gemaakt in Duitsland. De doeltreffendheid en tolerantie van alle PHYRIS producten wordt regelmatig gecontroleerd met vrijwillige testpersonen onder medisch toezicht. Dierproeven zijn natuurlijk een no-go. Een internationaal netwerk van meest innovatieve laboratoria is bereid om ervoor te zorgen PHYRIS is altijd up-to-date is en de nieuwste technologieën kan gebruiken in de huidverzorging aan de klanten wereldwijd.

 

Service

Competentie betekent niet alleen een succesvolle research & development, maar ook de service aangeboden door het merk. De betrouwbare en succesvolle samenwerking met onze business partners worden nog meer verhoogt door de kracht van PHYRIS. High-class huidverzorgingsproducten plus premium diensten die door professionals in de schoonheidssalon, Spa of exclusieve parfum worden aangeboden – dat is wat veeleisende klanten verwachten. PHYRIS is niet beschikbaar in de massamarkt. PHYRIS wordt enkel gebruikt door speciaal voor u geselecteerde salons en spa’s in meer dan 52 landen. Hiermee is PHYRIS ‘s werelds toonaangevendste Premium Spa Skincare product. Met meer dan 100+ producten heeft PHYRIS de meest complete lijn om uit te kiezen.