Shampoo en conditioner

Macadamia is een prachtige lijn van haarproducten en heeft een assortiment van zeer hoge kwaliteit voor ieder haartype. Ook is de prijs kwaliteit verhouding zeer goed. Het assortiment bestaat uit een shampoo, conditioner, Leave-In cream, Healing Oil Treatment met Argan olie, Deep Repair Mask en een Reviving Curl Cream. Zo ook zijn er verschillende borstels en leuke giftsets van Macadamia, super leuk om cadeau te doen!

 

Lees meer

Macadamia natuurlijke olie is een exclusieve professionele haarverzorgingslijn gericht op herstellen en verfraaien van probleemhaar via een moderne toepassing van macademia- en arganolie. Macadamia heeft een intensief versterkende en verjongende werking en is daardoor uitermate geschikt voor beschadigd haar. Macadamia vond hierin het geheim voor gezond haar. Het belangrijke voor ons is dat dit product veelvuldig getest is op de natuurlijke geneeskrachtige ingrediënten

Waarom het zo goed werkt
Door de unieke samenstelling van macademia olie, is het opmerkelijk licht van gewicht en ontstaat een bijzondere overeenkomst en samenvoegzaamheid met sebum, het natuurlijke vet dat de hoofhuid zelf produceert. Deze unieke overeenkomst maakt het product zo effectief; het maakt het haar toegankelijk zodat olie door het haar en de huid met een bijzonder krachtige werking wordt opgenomen, de gezondheid, soepelheid en glans hersteld, en het haar beschermt tegen chemicaliën, hitte en beschadiging door middel van zijn natuurlijke UV-bescherming.

-10%
22,70
-10%

Borstels & Kammen

Boar hot curling brush 43mm

40,50
-10%

Borstels & Kammen

Oil Infused Brush

26,55
-10%

Borstels & Kammen

Oil infused comb

10,80
-10%

Borstels & Kammen

Boar hot curling brush 25mm

31,50
-10%

Borstels & Kammen

Boar hot curling brush 33mm

35,20
-10%

Borstels & Kammen

Boar hot curling brush 53mm

44,10
-10%
31,50
-10%

Borstels & Kammen

Tunnel vent brush

22,50
-10%

Borstels & Kammen

No tangle brush

13,50