Bestel nu uw Kae producten bij BNH-Beauty

 

EEN PUUR NATUUR MERK

Kae is een puur natuur merk bestaande uit arganolie. Het is een olie met unieke en bijzondere eigenschappen, die voor 80% bestaat uit onverzadigde vetten. Deze olie heeft de hoogste natuurlijke concentratie vitamine E en het bijzondere vermogen vrije radicalen te bestrijden en de huidveroudering tegen te gaan.

 

Lees meer

Argatherapie® = Arganolie + essentiële oliën

 

 

 

 

 

  • De ontgiftende en drainerende kracht van essentiële oliën reinigen de huid tot diep in de poriën.
  • De hoge concentratie vitamine E en onverzadigde vetzuren in de arganolie hydrateren en beschermen uw huid, met een direct en duurzaam resultaat.

Argatherapie koppelt de buitengewone eigenschappen van arganolie aan de kracht van aromatische, essentiële oliën in een complete verzorgingslijn voor huid- en haarverzorging. De werkzaamheid van essentiële oliën bereidt de werking van arganolie voor en verveelvoudigt zijn capaciteiten.

Kaé respecteert de natuur en uw huid
Kaé producten zijn 100% puur en biologisch, zonder kleurstoffen, conserveermiddelen of chemische bestanddelen. Kaé producten zijn ECOCERT en COSMEBIO gecertificeerd. De productie van deze olie wordt geleid door een coöperatie van Berbervrouwen, met behulp van een Europese NGO (Niet-Gouvernementele Organisatie). Dit zorgt voor een sociaaleconomische ondersteuning van landbouwfamilies en voorziet deze vrouwen van een arbeidsloon en verbetert hun leefomstandigheden.

 

 

 

 

Kae - lichaamsverzorging
kae - gezichtsverzorging
Kae - Haarverzorging