BDR

 

Beauty Defect Repair (BDR)

Op zoek naar een mooie glanzende huid zonder cosmetische operaties?! Waarom zou je ook als je op een makkelijker pijnloze manier een mooi resultaat krijgt!

lees meer

Beauty Defect Repair is een methode om huidverbering te verkrijgen en wordt aanbevolen door artsen.

Door de methode wordt uw huid als het ware wakker geschud en absobeerd daardoor de werkbare bestandsdelen van de gebruikte producten direct. Vooral rond de ogen is het resultaat goed zichtbaar maar ook fijne rimpels kunnen prima worden behandeld. Bij een rokershuid zijn de resultaten direct spectaculair. Al na de eerste behandeling is uw huis zichtbaar gladder en voller: er is een betere vochtbalans en doorbloeding, de huid heeft meer spankracht en oogt ontspannen. Doordat deze behandelingen pijnloos zijn biedt dit een uitkomst voor mensen die snel resultaat willen zien zonder chirurgische ingrepen!

De behandeling
Na een intake gesprek kan de schoonheidsspecialiste samen met u de mogelijkheden bekijken. Vraag aan uw behandelend schoonheidsspecialiste om een passend advies. Er zijn verschillende behandelingen mogelijk. Onderaan vind u een link naar de te volgen behandelingen.

 

De anti-agingbehandeling pakt effectief de verouderde huid aan. Direct na de eerste behandeling wordt uw huid zichtbaar en voelbaar strakker. Deze behandeling kan enkel of in kuurverband worden gegeven. In de kuur komt u elke week voor een behandeling en wordt het fruitzuurpecentage en de intensiteit van de stimulatie opgevoerd. Aanbevolen wordt om thuis de producten van de BDR te gebruiken voor een optimaal resultaat.

 

De behandeling begint met een fruit- of glycolzuurpeeling om de poriën te verfijnen, rimpels te reduceren, de verhoornde huid gladder te maken en de celdeling te versnellen. Aansluitend volgt een mechanische peeling waarbij vijf tot tien lagen dode huidcellen van de huid worden verwijderd. Dan volgt de stimulatie/ perforatie van de bovenste huidlagen. Door deze microperforatie kunnen de werkzame stoffen van de BDR verzorgingsproducten beter door huid worden opgenomen. Ook geven deze mininaaldjes, die met het blote oog niet zichtbaar zijn, een prikkeling aan de huidfuncties zodat de huid zich vernieuwt en wordt gestimuleerd meer collageen aan te maken. Om het mooie resultaat te behouden wordt een kuurbehandeling van vier tot zes weken geadviseerd.

Hoe werkt beauty-repair-defect?

Steriele microfijne naaldjes vormen kleine perforatiekanaaltjes in de bovenste huidlaag om het natuurlijke regeneratieproces van huid en de huidfuncties te activeren. De behandeling is pijnloos en zeer comfortabel. De speciale verzorgingsproducten worden onmiddellijk geabsorbeerd en beginnen zo hun werking. Speciale massages zorgen voor een aangenaam wellness-effect en maken dat uw gezicht er meer ontspannen en jonger uitziet. Direct na de eerste behandeling wordt uw huid zichtbaar en voelbaar strakker. Een intensieve behandeling garandeert u een meer stevige, vitale en jongere huid. De spankracht en het weerstandsvermogen van uw huid nemen toe en ze is meer in evenwicht. Uw huid ziet er meer ontspannen en egaler uit.

De behandeling wordt onder andere toegepast bij:

–        Gebrek aan spankracht en elasticiteit

–        Leeftijdsgebonden rimpels en lijntjes

–        Te strak aangespannen gelaatspieren

–        Mimiche rimpels

–        Zonbeschadigde huid

–        Ouderdoms- en pigmentvlekken

–        Droge en ruwe huid

–        Vergrote poriën en onzuivere huid

–        Littekentjes/ ACNE

–        Bij couperose

–        Voor een zeer gevoelige huid