Lang haar. Adembenemend volume. Trendy stylings. Sinds er extensions bestaan, kunnen steeds meer vrouwen zich deze wens vervullen.

Perfecte hairextensions zijn alleen met hoogwaardige natuurhaar-strengen mogelijk. Daarom gebruikt Great Lengths uitsluitend onbehandeld en uitstekend verzorgd natuurlijk haar – met een intacte schubbenlaag.
Europees haar is doorgaans in geringe hoeveelheden beschikbaar. Bovendien is het vaak reeds chemisch behandeld en daarom niet voor hoogwaardige extensions geschikt.

informeer u vrijblijvend

Alleen natuurhaar-strengen van deze allerhoogste kwaliteit worden voor haarverlengingen en haaraanvullingen van Great Lengths gebruikt. De great length hairextensions kan men ca.4 tot 6 maanden dragen. Dit is echter afhankelijk van hoe snel het eigen haar groeit. Des te sneller, des te korter de draagtijd en andersom.
Hoogwaardige haarverlenging voor een adembenemend mooi leven.
Lang haar is een duidelijk signaal. Sensualiteit, vitaliteit en zelfbewustzijn – de mensen in uw omgeving herkennen op het eerste gezicht, dat u daarvan meer dan genoeg bezit. Met extensions van Great Lengths maakt u in de meest korte tijd een sprong in dit adembenemend mooie leven.

FotoGalerij

Fotogalerij