Great lengths hair extensions

Great Lengths Hairextensions Bnh-beauty

Great lenghtsLang haar. Adembenemend volume. Trendy stylings. Sinds er extensions bestaan, kunnen steeds meer vrouwen zich deze wens vervullen.
Perfecte hairextensions zijn alleen met hoogwaardige natuurhaar-strengen mogelijk. Daarom gebruikt Great Lengths uitsluitend onbehandeld en uitstekend verzorgd natuurlijk haar – met een intacte schubbenlaag.

Europees haar is doorgaans in geringe hoeveelheden beschikbaar. Bovendien is het vaak reeds chemisch behandeld en daarom niet voor hoogwaardige extensions geschikt. Afrikaans of Chinees haar strookt niet met de structuur van Europees haar. Indiaas haar biedt de optimale oplossing. Gezien dezelfde genetische afkomst komt het met de basisstructuur van het Europeese haar het meest overeen. En gelukkig wordt het door de Indiase vrouwen bij huwelijksrituelen geofferd! Het tot vlecht gebonden haar wordt afgeknipt en heeft hierdoor een kerngezonde en perfecte, in één richting lopende, schubbenlaag. En daarmee is het in deze vorm optimaal geschikt voor de verwerking van natuurhaar-strengen.

Alleen natuurhaar-strengen van deze allerhoogste kwaliteit worden voor haarverlengingen en haaraanvullingen van Great Lengths gebruikt. De great length hairextensions kan men ca.4 tot 6 maanden dragen. Dit is echter afhankelijk van hoe snel het eigen haar groeit. Des te sneller, des te korter de draagtijd en andersom.

Hoogwaardige haarverlenging voor een adembenemend mooi leven.
Lang haar is een duidelijk signaal. Sensualiteit, vitaliteit en zelfbewustzijn – de mensen in uw omgeving herkennen op het eerste gezicht, dat u daarvan meer dan genoeg bezit. Met extensions van Great Lengths maakt u in de meest korte tijd een sprong in dit adembenemend mooie leven. 

Geniet van de onverslaanbare voordelen van de originele extensions:

  • Onzichtbare bondings
  • Zekere verbinding, in alle omstandigheden
  • Het hoogste draagcomfort
  • Natuurlijk vallend haar

    Nieuwsgierig geworden? Maak dan hier uw afspraak