Salon Bnh-beauty

Sinds 1 mei 2010 heb ik, Stacey Insing, de deuren van mijn salon: BNH-Beauty in Heerhugowaard geopend. De naam BNH-Beauty is met zorg uitgekozen omdat deze staat voor de producten en diensten die geleverd worden door BNH-Beauty. BNH-Beauty staat voor Body Nails & Hair.

 

Ik ben een gediplomeerd schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, kapster waaronder great lenghts hairextensions specialist & BDR specialist. Daarnaast blijf ik mezelf ontwikkelen en heb ik mijn kennis over behandelingen en producten verder uitgebreid. Zo houd ik mezelf op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen om voor u als klant het beste te kunnen bieden. Hierdoor kan ik u een professioneel advies geven op al uw vragen met betrekking tot Beauty.

 

De producten die ik u in onze webshop aanbied zijn met zorg uitgezocht en worden uiterlijk binnen vijf werkdagen bij u afgeleverd. In mijn salon werk ik met de producten Phyris, BDR, SpaRitual & Label M omdat deze producten professioneel en met goede zorg ontwikkeld worden en streven altijd naar het beste resultaat.

 

Mocht u vragen hebben (bijvoorbeeld over een product) neem dan contact op door middel van het contactformulier.