Beautysalon 

BNH-Beauty is gediplomeerd op het gebied van schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, kapster, great lenghts hairextensions specialist en Permanente Make-up. U kunt bij ons terecht voor diverse gezichtsbehandelingen, hand- en voetverzorging, knippen, harsen en massages. BNH-Beauty blijft zich ontwikkelen en breidt haar kennis over behandelingen en producten verder uit. Hierdoor kunt u altijd op een professioneel advies rekenen op al uw vragen met betrekking tot Beauty.

Producten

De producten die in de salon worden gebruikt zijn van het merk Phyris, SpaRitual, Label M. en BDR (Beauty Defect Repair). De verzorgende werking van Phyris of SpaRitual, geeft uw huid datgeen dat het nodig heeft. Het maakt niet uit of u nu een gevoelige of een gemengde huidtype hebt. De verzorgende werking van Tigi, geeft uw haar precies wat u wenst. De producten zijn met grote zorg samengesteld en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Tevens kunt u deze en meer producten bestellen via onze webshop deze worden uiterlijk binnen vijf werkdagen bij u afgeleverd.

Afspraak?

In de salon werk ik alleen op afspraak en graag contant betalen, wilt u daar wel rekening mee houden. Mocht u vragen hebben (bijvoorbeeld over een product) neem dan contact op door middel van het contactformulier

Lekker ontspannen! Fijne behandeling met goede uitleg bij elke creme. Fijne massage toe.

Debby Postma

<< Prev
Next >>