Na een tijd van gesloten deuren mag ik eindelijk mijn deuren weer openen!  Dit zorgt voor veel opluchting voor mij maar uiteraard ook voor u als klant omdat uw haren, nagels en of huid wel weer een opknapbeurt kan gebruiken ;) !

 

Momenteel ben ik druk bezig om alle afspraken in te plannen en zal op meer dagen, anders dan u van mij bent gewend, mijn deuren openen om u als klant zo snel mogelijk te kunnen behandelen!  Uiteraard vraag ik u om rekening te houden met een eventuele wachtrij en dat ik uw afspraak niet kan plannen op de voor u beoogde dag.

 

Voor uw behandeling stel ik het zeer op prijs als u de onderstaande gedragsregels in acht neemt:

  • Niet meer dan 1 klant tegelijk in de salon
    • Bent u te vroeg of loopt een afspraak uit dan verzoek ik u buiten te wachten, uiteraard doe ik mijn best dit zoveel mogelijk te voorkomen.
  • Bij binnenkomst verzoek ik u als eerst uw handen te wassen in de salon.
  • Bent u verkouden of heeft een naaste van u griep en/of koorts, dan verzoek ik u dit zo snel mogelijk aan mij door te geven zodat ik uw afspraak kan annuleren.
  • Bij binnenkomst zal ik persoonlijk naar uw gezondheidssituatie vragen en bij twijfel kan het voorkomen dat ik u niet kan behandelen.
  • Betaling zo veel mogelijk per betaalverzoek en zo min mogelijk contant geld, dit betaalverzoek kunt u middels een digitale app betalen.
  • In de salon zijn geen mondkapjes verplicht, heeft u de voorkeur voor het dragen van een mondkapje geef dit vooraf aan en ik zal er ook een dragen!

Samen kunnen we corona aan! Stay safe and keep healthy

BNH-Beauty
Stacey Insing
Esdoornlaan 88
1702SL Heerhugowaard
Tel: 06-45917660
Facebook
Twitter
IBAN: NL14 KNAB 0257487220
KvK: 37162834
Btw-identificatienummer: NL001549519B92